ПРИВЕТСТВИЕ
4 posters
Страница 1 от 1
ПРИВЕТСТВИЕ
Здравейте. Приветствам всички регистрирани потребители и посетители на форума, и Ви приканвам да пишете и споделяте своите мнения и въпроси за да направим този форум пълен с нужна за всеки от нас информация и да намираме лесно и бързо отговорите на зададените въпроси.
Re: ПРИВЕТСТВИЕ
Приветствам идеята и поздравявам организаторите.Успех.
buci59- Брой мнения : 1
Идеята наистина е чудесна. Като се има в предвид, че в интернет вече има не малко сайтове за пчеларство, както и вече доказани форуми по темата, ще са нужни повечко усилия и ентусиазъм за да се постигне успех. В тази връзка смятам, че може би ще е добре да се качват публикации от пресата и електронните медии, които да коментираме тук. Поздрави и успех.
yuri- Брой мнения : 31
Здравей,и благодаря идеята наистина е добра и лично съм се заел да направя сайта и форума полезни за всеки от нас,защото когато аз търсех информация в нета за това или онова свързано с пчеларството намирах откъсачни материали които никаква работа не ми вършеха,затова реших да направя сайт и форум в които да има много полезни неща на едно място за всеки пчелар.Съгласен съм че ще е трудно но лесно нямаА с публикациите работя по въпроса и скоро ще има много инфо
А нали все пак мотото на форума е "СПОДЕЛИ ОПИТ, ПОМОГНИ НА КОЛЕГА"
Поздрави:Админ
А нали все пак мотото на форума е "СПОДЕЛИ ОПИТ, ПОМОГНИ НА КОЛЕГА"
Поздрави:Админ
форума си е добре че го има ,но активността е малка ,като гледам колко хора са тук а нема никой да сподели как са сега семействата,как върви развитието?Що така?
към Админа -исках да пусна тема за рапицата -не се побликува ,аз ли нещо бъркам?Или немам право да пускам ново мнение-не знам.
към Админа -исках да пусна тема за рапицата -не се побликува ,аз ли нещо бъркам?Или немам право да пускам ново мнение-не знам.
Цеко Сифоня- Брой мнения : 132
Кво става с тоя форум бре колеги?Де ви?Нема кой да напише едно мнение -пашата започна ,вас ви нема!!Да не сте роили!!!!
Не разбирам само едно-всеки ден някой се регистрира с намерението да намери нужната информация и да му бъде интересно тука,коментари,обсъждания....а не пишете ни една дума.Ами напишете поне едно здравей бре колеги.Подреден по теми-всичко си има ,що требе да гледате датите на последните мнения и да търсите нещо интересно ?Аз пиша в поне 10 наши и чужди форуми и ме е яд че тука има нещо наготово а си гледам само моя ник под коментарите.Никой друг не печели от това освен пчеларите!!!
И когато сме на зор колеги гледаме да пишем все де що ни попадне по тема-ми така е по наш български манталитет-и ако успеете като мен да си продадете продукцията и да вземете добра цена поне го напишете тука-не ми пука за Админо кво ще мисли за мен-това е единствено за колегите пчелари но и да му благодарим че ни представят трибуна!!!Аз СИ ПРОДАДОХ МЕДА ТОЧНО В ТОЗИ ФОРУМ ПРИ НАЛИЧИЕ НА ДРУГИ МНОГО.Не ме бърка дали е много посещаван -все тая ми е-важното е да сме полезни на всички.Даже ако са по малко професори тука е по-добре.
На фона на общата бъркотия в пчеларския занаят ...бива колега.Благодаря на всички които ми помогнаха!yuri написа:Браво на теб. Дано си взел добра цена.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите