Нова фабрика за производство на кошери тип Лангстрот
4 posters
Страница 1 от 1
Нова фабрика за производство на кошери тип Лангстрот
Нова българо-гръцка фабрика за производство на кошери тип Лангстрот . Уверени сме, че с перфектното качество , месечен капацитет от 2600 бр и екип от бивши пчелари за консултации и опити ще събудим интереса на професионалните български пчелари. Предвиждаме стартиране на производства за храна на пчели, восъчни основи и бутилиране на мед. Пренасянето и търсенето на паша може да бъде лесно с мобилните ЛР!
Re: Нова фабрика за производство на кошери тип Лангстрот
Качете снимки да видим за какво става на въпрос колеги-иначе и аз изработвам космически совалки в свободното си време шегичка!
Цеко Сифоня- Брой мнения : 132
hombreto
a къде се намирате ,имате ли сайт / не може да нямате/
поздрави
поздрави
hombreto- Брой мнения : 6
Цеко Сифоня написа:Качете снимки да видим за какво става на въпрос колеги-иначе и аз изработвам космически совалки в свободното си време шегичка!
Господин Сифоня или как там Ви е името, здравейте! Нашите кошери все още нямат крилца, така че моля Ви скочете в една от Вашите сувалки и заповядайте в офиса ни.
Последната промяна е направена от beehives на Съб Дек 17, 2011 2:44 am; мнението е било променяно общо 1 път
hombreto написа:a къде се намирате ,имате ли сайт / не може да нямате/
поздрави
Прав сте имаме. В момента се превежда на български. След празниците ще го публикуваме
beehives написа:hombreto написа:a къде се намирате ,имате ли сайт / не може да нямате/
поздрави
Прав сте имаме. В момента се превежда на български. След празниците ще го публикуваме
Дано не съм ви обидил колега -имах предвид да качите снимки тук за да се види от другите колеги ,аз разбира се ще дойда да ги видя нали сме градски, стига да знам къде се намира офиса ви.Успехи ви желая!!!
Офисът ни е в с. Труд на Карловско шосе, тел 0898690550 Стоева. След празниците заповядайте.
Благодаря колега ,непременно ще ви посетя след празниците.Искам да попитам -само рутови кошери ли правите или и други системи ако се поръчат?И друго -няма ли да разширите дейността да изкупувате мед и други пчелни продукти,това ми е- а и на всички колеги основния проблем!Иначе сглобката на аватара ви е перфектна поздравления за което!!Добре е да качите снимки да огледат и тези които нямат възможност да дойдат на място при вас ,нали знаете че пчеларите сме малко капризни хора..beehives написа:Офисът ни е в с. Труд на Карловско шосе, тел 0898690550 Стоева. След празниците заповядайте.
Специализирани сме само в производство на Лангстрот
Предложение към beehives
Здравейте Beehives, полъчих няколко сигнала за неточен или грешен телефонен номер даден в един от постовете.Аз лично званях и нито одговор нито обратно обаждане даже и ми беше затвотен телефона.Молбата ми е НЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ КОЛЕГИТЕ това е некоректно отношение.Така нарушавате репутацията на ФОРУМА КОИТО ПРОДАВА.Моля поправете стореното.Благодаря.
Здравейте колеги! Честита Коледа и предстоящо посрещане на новогодишните празници! Ние сме тук и отговаряме на всички обаждания в работно време. Телефоните са актуални и са както следва:
а) за контакти на български език: 0898 690550
б) за контакти на гръцки и руски език: 0898 690550 и 0895 031376
За нас ще бъде удоволствие да се чуем живи и здрави след празниците, когато ще сме в страната.
а) за контакти на български език: 0898 690550
б) за контакти на гръцки и руски език: 0898 690550 и 0895 031376
За нас ще бъде удоволствие да се чуем живи и здрави след празниците, когато ще сме в страната.
beehives написа:Специализирани сме само в производство на Лангстрот
Нали сте фабрика би трябвало да произвеждате и други системи кошери , все още дадан -блатовите кошери се използват от пчеларите не всеки може да ги захвърли и да премине на рутови.Болшинството от пчелините са стационарни и при това положение предимствата на предлаганите от вас кошери като много удобни за подвижно се губи.А и с само един артикул не виждам как ще победите конкуренцията на производителите на кошери тук която не е никак малка. Има и някои детайли в предлаганите от вас кошери които ми се виждат съществени и не ми допадат много (но само на мене) Все пак както казах след празниците ще ви посетя ,друго си е да се види на живо...На снимките не всичко е ясно.А и не виждам цени за да се ориентираме?
Весели празници и успех в продажбите!
Similar topics
» Нов фирмен магазин на фабрика за кошери ЛАНГСТРОТ
» съвет за кошери
» Боядисване на кошери
» Предлага кошери 59 лв
» Синдром на празният кошер или празно говорене
» съвет за кошери
» Боядисване на кошери
» Предлага кошери 59 лв
» Синдром на празният кошер или празно говорене